Etiket Sonuçları: okul etkinlik

Okulumuzun lise dergisi DİPNOT'un altıncı sayısı  yayınlandı. Aşağıdaki resme tıklayarak dergi içeriğine ulaşabilirsiniz

Tavşanlı Kız Anadolu İmam Hatip Proje Okulunun Lise kısmına ait DİPNOT DERGİSİ'nin sayılarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Tavşanlı Kız Anadolu İmam Hatip Proje Okulunun ortaokul kısmına ait BÜYÜTEÇ DERGİSİ'nin sayılarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Okulumuzun Ortaokul Dergisi BÜYÜTEÇ'in Yirmiyedinci Sayısı yayınlandı Aşağıdaki resme tıklayarak dergi içeriğine ulaşabilirsiniz. Dergimizin eski sayılarına ulaşmak istiyorsanız BURAYA tıklayabilirsiniz.

yeni

Okulumuzun Tavşanlı Kız Anadolu İmam Hatip Proje Okulunun Ortaokul dergisi "Büyüteç" ve Lise Dergisi " Dipnot" a ulaşmak için aşağıdaki resimlerin üzerine tıklayınız