Etiket Sonuçları: TÜBİTAK 2204

Mrt

#TÜBİTAK 2204 Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Finali Eskişehir’de yapıldı.
Proje danışman öğretmeni Meral ÇAKMAK rehberliğinde Tavşanlı Kız İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Sevdenur ÇAKMAK, Ayşe Hümeyra ŞAHİN ve Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Kübra MEYDAN ile beraber yürüttükleri “FARK(N)ET” isimli psikoloji projesi, bölge 3.sü oldu.

Eskişehir Bölge Finallerinde ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edip psikoloji alanında bölge 3.sü olan öğrencilerimizi ve Meral Çakmak hocamızı tebrik ederiz.

May

TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda Danışmanlığını Rehberlik Öğretmeni Meral ÇAKMAK’ın yaptığı, öğrencilerimiz Ayşe Hümeyra ŞAHİN ve Sevdenur ÇAKMAK'ın "Sudoku Oyununun Lise Öğrencilerindeki Nomofobi Düzeyine Etkisi" isimli projesi Bursa’da yapılan bölge finallerinde birinci olan Kütahya’daki tek projedir. Öğrencilerimiz Türkiye Finallerinde ilimizi temsil edecekler.

Okul müdürümüz Ramazan DENİZ ve proje ekibimiz İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT’i ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz proje sunumunu İl Milli Eğitim Müdürümüze de yaptılar. İl Milli Eğtitim Müdürümüz projenin özgünlüğü ve öneminden söz ederek öğrencilerin bu yaşlarda yaptığı çalışmaların ileriki yaşlarında yapacakları bilimsel çalışmaların başlangıcı olacağını ve önemli olduğunu, bu çalışmalarıyla diğer öğrencilere de rol model olacaklarını belirterek okul müdürümüze ve proje ekibimize Türkiye finallerinde başarılar dileyerek hediye verdi.
İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Hasan BAŞYİĞİT’e bu nazik kabulleri ve temennileri için çok teşekkür ederiz.

Mrt

54. LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASIÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARINA GÖRE 5 PROJEMİZDEN BİR TANESİ BÖLGE FİNALLERİNE KALDI.