Etiket Sonuçları: filistin

Ara

Öğrencilerimizin hazırlayıp sunduğu "“Kudüs’ün Önemi ve Filistin Gerçeği” programını 14 Aralık 2023 Cuma günü saat 15.00 Sezai Karakoç Konferans Salonunda gerçekleştirdik. Programın içeriğini öğrencilerimiz belirledi ve sunumunu yaptılar. Programda Kudüs'ün önemini anlatıp, Gazze'de yaşanan acılara ve soykırıma dikkat çekerek farkındalık oluşturdular.

İMAM HATİPLER HAFTASINDA FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZE DUA

İmam Hatipler Haftası etkinlikleri kapsamında 19 Ekim 2023 Perşembe günü saat 11.30’da okulumuz konferans salonunda program gerçekleştirdik. Programda Kuran tilaveti yapılıp, Akif İnan’ın “Mescid-i Aksa “şiiri okundu. “100 Yıllık Çınar” belgeselinin gösterimi sonrasında programımıza konuşmacı olarak katılan İl Müftümüz Dr. İrfan AÇIK bir konuşma yaptı. Program sonunda hafız öğrencimiz Rüveyda KAYA hatim duası yaptı. Hatimlerimizi camiamıza hizmet edip vefat eden büyüklerimize ve Filistin şehitlerimize gönderdik.

Programın bitiminde, İl müftümüz öğrencilerimize kitap hediye ederek günümüzü kutladı.

Programımıza katılan il ve ilçe müftümüze çok teşekkür ederiz.