Dönem Sonu Etkinlikleri

18 Ocak 2024 Perşembe günü 9.sınıf bilgi yarışması düzenlendi. Büyük bir çekişmeyle geçen yarışmada 9C sınıfımız birinci oldu

Yarışmaya katulan bütün öğrencilerimizi, özellikle de 9C sınıfı öğrencilerimizi tebrik ederiz.

18 Ocak 2024 Perşembe günü ortakul okulumuzda ortaokul küre turnuvası düzenledik. Turnuva birincisi seçilen öğrencimiz, akıl ve zeka oyunları ilçe ve il turnuvalarında okulumuzu temsil edecektir.

18 Ocak 2024 Perşembe günü 6 ve 7.sınıf öğrencilerimiz "Yetenek Paylaşımı" etkinliği dgerçekleştirdi.

17 Ocak 2024 Cuma günü 8.sınıf öğrencilerimizin kelime oyunu etkinliği

17 Ocak 2024 Cuma günü okulumuzda ortaokul kulamş turnuvası düzenledik. Turnuva birincisi seçilen öğrencimiz, akıl ve zeka oyunları ilçe ve il turnuvalarında okulumuzu temsil edecektir.

17 Ocak 2024 Çarşamba günü 6.sınıf öğrencilerimiz kendileri için anlamlı bir eşyayı getirip, sınıfa o eşyanın hikayesini anlattıktan bir arkadaşıyla bu eşyayı paylaştılar.

17 Ocak 2024 10.30'da  öğrencilerimiz Avukat Sevil ŞENTÜRK ve Semih KARATAŞ'la bir söyleşi gerçekleştirdiler. OLdukça neşeli geçen söyleşide avukatlar adliye anılarını öğrencilerle paylaşıp mesleki deneyimlerini anlattılar. Öğrencilerimizin sorıularına içtenlikle cevap verdiler.

Söyleşimize katılan her iki avukatımıza da teşekkür ederiz.

15 Ocak 2024 Pazaresi günü saat 15.00'te okulumuz Ahmet Uluçay Cep Sinema Salonu'nda şiir dinletisi etkinliğini gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz birbirinden güzel şiir yorumlarıyla dinleyicileri mest ettiler.

16 Ocak 2024 tarihinde okul kütüphanemizde ortakulumuz öğrencileri arasında reversi turnuvası düzenledik. Turnuvada 1.seçilen öğrenci daha sonra yapılacak il ve ilçe turnuvalarında okulumuzu temsil edecek.

Okulumuzda, İHH Yeim Kardeş projesine katkı olması için 16 Ocak 2024 Salı günü "Okulumuzun da Bir Yetimi Olsun" sloganıyla kermes düzenledik.

2022 2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu Etkinlikleri kapsamında ortaokul öğrencilerimize yönelik 15 Ocak Pazartesi günü Mangala turnuvası düzenledik. Turnuvada dereceye giren öğrencielerimizi ödüllendirdik.