e - twinnig web 2 araçları her ünitede

Projemiz kapsamında öğrencilerimize ve öğretmenlerimize ön ve son testler uyguladık.

Öğretmen öğrenci toplantıları

Online toplantılar.

Öğrencileri sloganımızı boyadılar.

Öğrencilerimiz İngilizce yenek kitabı oluşturdular.

Öğrencilerimizin de katılımıyla 21.03.2022 tarihinde Zoom üzerinden online bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantımızda mindmeister web 2.0 aracını kullanarak öğrencilerimizle birlikte bir zihin haritası oluşturduk.

Web 2.0 araçlarıyla ilgili öğrencilerimizi bilgilendirme sunumları yaptık.

Öğrencilerimiz Kütahya'nın yöresel yemekleriyle ilgili poster çalışmalarını yaptılar.

Etkinliklerimizi Öğrencilerimiz Belirliyor

Bir Web 2.0 aracı olan mentimeter'ı kullanarak öğrencilerimizden yeni yıldan beklentilerini yazmalarını istedik. Mentimeter etkinliğimize QR kodu ile de ulaşabilirsiniz.

Öğrencilerimi farklı ülkelerin geleneklerini ararştırıp,afiş çalışması yaptılar.

İkinci ortak ürün olarak projemizin sloganın harflerini boyadık.

Projemizin ortak ürünü olrak öğrencilerimiz bir akrostiş şiir yazdılar.

İngilizce derslerinde farklı yöntemler, farklı araçlar kullanmak çok önemlidir.Müfredatımızda işlemiş olduğumuz üniteleri ve kazanımları göz önünde bulundurarak derslerimizde farklı etkinlikler yapabilmek,öğrencilerimizin derslerde eğlenirken öğrenmelerini sağlayabilmek için bu projeyi kurduk.İşlediğimiz ünitelerde önem verdiğimiz, öğrencilerimizde geliştirmek istediğimiz kazanımlardan yola çıkarak bunlarla ilgili ekstra etkinlikler yapmak istiyoruz.Bu etkinliklerimizi yaparken farklı Web 2.0 araçlarından faydalanacağız. Bu etkinlikleri çevrimiçi yapabileceğimiz gibi yüz yüze eğitimlerimizde de yapabiliriz.Yaptığımız etkinlikleri ve kullandığımız Web 2.0 araçlarını yapacağımız çevrimiçi grup toplantılarında okullar ve öğrenciler olarak birbirimizle paylaşacağız. Projemizle öğrencilerimizin konuşma, paylaşma ve düşünme becerilerini geliştirmeyi hedefliyoruz. Asıl amacımız öğrencileri aktif olarak İngilizceyi kullanabilen, teknolojiden faydalanabilen bireyler haline getirmek.