EGEP

2021- 2025 EGEP Etkinlikleri

Haz

Okulumuz 9. sınıf öğrencilerine yönelik Mustafa UYSAL tarafından Yapay Zeka konulu söyleşi yapıldı. Gelişen teknoloji ve dijital eğitim konularının ele alındığı söyleşide CHATGPT vb internet siteleri incelendi.

Haz

Ortaokul öğrencilerimizle 2023-2024 eğitim öğretim yılına hazırlık çalışmaları için robotik kodlama eğitimlerine başladık

Haz

Matematikçi ve Bilim İnsanı Cahit ARF' ı tanıtan pano okulumuz öğrencileri tarafından hazırlandı.

Mustafa Uysal okulumuz öğrencilerine Yapay Zeka  ve Dijital Güvenlik Konulu bilgilendirme semineri verdi.

"Dünyayı dört tane kirazlı tokanın kurtarabileceğine inanmaktayım." diyen ünlü çocuk masalları yazarı Merve Şahin okulumuzda 6 ve 7.sınıf öğrencilerimizle 22.03.2023'te saat 14.30'da Ahmet Uluçay Cep Sinema Salonumuzda bir söyleşi gerçekleştirdi.

Çocuk Masalları Yazarı Merve Şahin'e bizi kırmayıp bu güzel şöyleşiyi gerçekleştirdiği için çok teşekkür ederiz.

13 Mart 2023 tarihinde 7-A sınıfı öğrencilerimizin hazırladığı "Eğitimde forma mı tercih edilmeli, serbest kıyafet mi?" konulu münazara etkinliğimizi gerçekleştirdik. Okulumuz cep sinemasında gerçekleşen etkinliğimizde oldukça çekişmeli anlar yaşandı. Etkinlik sonunda eğitimde formayı savunan grubumuz galip geldi. Ödüllerini Okul Müdürümüz Sayın Ramazan DENİZ tarafından alan öğrencilerimizin sevinçleri görülmeye değerdi. Münazaralarda asıl önemli olanın saygı çerçevesinde bir düşünceyi savunabilmek, dili ikna edici şekilde kullanmak oldugunu belirten Türkçe Öğretmeni Meltem Akın, emeği geçen tüm öğrencilerini tebrik etti.

10 Ocak 2023 Masa Tenisi İl Finali

Badminton il 3.sü olduk.

28 Aralık 2022 Saat:18.30 9.Sınıf Akşamı

16 Aralık 2022 Cuma Mahalle Okul Buluşması

13 Aralık 2022: Esentepe Kurr'an Kursu okul öncesi etkinliği.

Masa Tenisi Takımımız ilçe Şampiyonu Oldu

2 Aralık 2022 Saat 19.15 : Film Okumaları