HASBİHAL EYLEMİ 2023-2024

Pansiyon Hasbihal Eylemi

Mrt

26.03.2024 tarihinde öğrencilerimiz, Tavşanlı Diyanet Genclik Merkezinde teravih namazındaydı. Namazdan sonra İlçe müftümüz Mevlüt Hakan ASAN ve değerli eşi Emine ASAN hocamız, Ramazan Ayında Zaman Yönetimi konusunda öğrencilerimizle hasbihal etmişlerdir.

İlçe müftümüz Mevlüt Hakan ASAN Bey'e ve değerli eşi Emine ASAN Hanımefendi'ye çok teşekkür ederiz.

Mrt

Meslek dersleri öğretmenimiz Merve Saliha Keçim ve Hasibe Hakarayan öncülüğünde hafız öğrencilerimiz Ramazan ayı boyunca öğle saatlerini değerlendirip mukabele okudular.

Şbt

Kariyer günleri kapsamında Psikolog Beyza ÖZTÜRK öğrencilerimize mesleği hakkında bilgilendirme yapmıştır.

Ara

1 Aralık 2023 tarihinde Tarih Kulübümüzün düzenlediği "Sinema Akşamları" etkinliğinde 19.30'da buluşup "Bandırma Füze Okulu" filmini öğrenci ve velilerimizle birlikte seyrettik.

Bu güzel etkinliği düzenleyen Tarih Kulübü danışman öğretmeni Mesut Kocaman ve kulüp öğrencilerimize teşekkür ederiz.