Kalite Takip Sistemi

Okulumuz Tavşanlı Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Kalite Takip Sistemi; Mesleki rehberlik bağlamında alanında uzman üniversite akademisyenleri rehberlik servisi tarafından düzenlenerek okulumuza davet edilerek öğrencilerimize meslek alanları hakkında bilgilendirme çalışması yapılmış ve onların kariyer planlamalarına yön vermek amaçlanmıştır. 9-10.sınıflarımız için alan seçimine etkili olan mevcut 11. sınıflarımızın ise seçtikleri alanlarda yapabilecekleri meslekler hakkında bilgilendirilmiştir.

Okulumuz Tavşanlı Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Kalite Takip Sistemi Mayıs çalışması olarak; Mesleki Gelişim bağlamında ortaokul öğrencilerine mesleklerle ilgili etkinlik yapılmış orta mam hatip ortaokul son sınıf öğrencilerine, genel ve mesleki liseler tanıtılırdı. Anadolu imam hatip liseleri son sınıf öğrencilerine de üniversite ve bölümleri hakkında bilgi verilmesi adına alanında uzman üniversite akademisyenleri rehberlik servisi tarafından düzenlenerek okulumuza davet edilerek öğrencilerimize meslek alanları hakkında bilgilendirme çalışması yapılmış ve onların kariyer planlamalarına yön vermek amaçlanmıştır.

KTS MAYIS 2023 Öğretmen ve Eğitim Yöneticileri Alanında Tavşanlı 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi ROBOTAV Ulusal Yarışmasına Katılım Sağladık. Yarışmanın hazırlanmasında emeği geçen 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederiz

MAYIS 2023 Eğitim Ortamları ve Fizikî İmkânlar Alanı

2023 Yılı Mayıs Ayı Kalite Takip Sistemi Çalışmalarımıza Aşağıdaki Linklerden Ulaşabilirsiniz.

2023 Yılı Nisan Ayı Kalite Takip Sistemi Çalışmalarımıza Aşağıdaki Linklerden Ulaşabilirsiniz.

Okulumuz Tavşanlı Kız Anadolu  İmam Hatip Lisesi Kalite Takip Sistemi Nisan Ayı çalışması olarak , Ramazan ayında "Ramazan Sandığı" uygulaması hayata geçirildi. Ramazan ayı boyunca okulumuzda başlattığımız Ramazan Sandığı projesi ile depremde zarar görüp ilçemize gelen vatandaşlarımıza öğrencilerimizle beraber destek olmaya çalıştık.

Faaliyetin Gerçekleştirileceği Aylar: Nisan

Vizyon Belgesi Alan Başlığı: Eğitim Ortamları ve Fizikî İmkânlar Alanı

Vizyon Belgesindeki İlgili Madde: e. Okulların fiziki mekânları öğrencilerin de görüşleri alınarak estetik şekilde tasarlanır ve boyalamalarda sıcak ve canlı renkler tercih edilir.

İlce MEM Tarafından Yapılması Planlanan Faaliyet: Okul içi mekanlarda; merdiven , koridor ve sınıf cam kenarlarında saksıda çiçek yetiştirilir.

Okulumuz Matematik öğretmeni Gökçe KELEŞ koordinesinde dogm.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr gibi web siteleri incelendi.

"Kariyer Günleri" kapsamında Doktor Sena ŞAVLI, 11 ve 12.sınıf Öğrencilerimizle buluştu.

Doktor Şavlı, doktorluk mesleği ve tıp fakülteleri hakkında bilgi vererek öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı.

Dr.Sena Şavlı'ya çok teşekkür ederiz.

Okulumuz Meslek dersleri öğretmenleri Kamil KOCA ve Muhittin GÜLER koordinesinde öğrencilerimizle birlikte “40 Hadis” panosu hazırlandı.

Mart ayı Kalite Takip Sistemi Eğitim Ortamları ve Fizikî İmkânlar Alanında  Okul koridorlarına, öğrencilerin ulaşabileceği şekilde mangala, satranç takımları v.b oyun takımları yerleştirildi

Okulumuz Rehber öğretmeni Betül Nur Karataş  eğitim kadromuza halkla ilişkiler ve kurum kültürü, iletişim, etkin dinleme ve beden dili, etkili ve güzel konuşma semineri verdi.