Kamil KOCA - İHL Meslek Dersleri Öğretmeni

1969´da Tavşanlı´da doğmuştur. İlk öğrenimini Çobanköy´de, orta öğrenimini Tavşanlı İmam Hatip Lisesi´nde bitirmiştir. 1986´da Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´ne girmiştir. Hazırlık sınıfı ile beraber 5 yıl okumuş ve Haziran 1991´de mezun olmuştur. Aynı yıl, Eylül ayının 12´sinde  Ankara Kalacik İmam Hatip Lisesi´nde öğretmenliğe başlamıştır. 1994´de zorunlu hizmet yapmak için Çorum Kargı Hacıhamza Şehit Nuri Yıldız Lisesi´ne gitmiştir.1998 yılında Kütahya´ya gelmiş ve Kızılçukur İlköğretim Okulu, Tunçbilek Atatürk İlköğretim Okulu ve Tavşanlı Subaşı İlköğretim Okulu olmak üzere 3 okulda yaklaşık 10 yıl okul müdürlüğü yapmıştır. 2008´de idareciliği bırakıp Tavşanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde İ.H.L. meslek dersleri öğretmenliğine daha sonra 2014  yılında Tavşanlı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi´ne atanmıştır. Okulumuzun ilk kadrolu öğretmenidir. Evli ve iki çocuk babası olan KOCA, mesleğinde 24. yılını tamamlamıştır.