Etiket Sonuçları: ortaokul

9 Mart 2024 Cumartesi günü saat 10.00'da ortaokulumuza öğrenci seçme sınavımızı yaptık.

Sınavda Türkçe,matematik ve fen bilgisinden on beşer; sosyal bilgiler, İngilizce ve din kültüründen beşer soru olmak üzere toplamda 60 soruya 100 dakika süre verildi. 10.00'da başlayan sınav 11.40'ta sona erdi.

Sınav sonucuna göre ilk 26 öğrenci okulumuzda eğitim ve öğretim görmeye hak kazanacak. 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında okulumuz 5.sınıfında eğitim ve öğretim görme hakkı kazanacak olan öğrencilerimizi ve velilerini şimdiden tebrik ederiz.

Sınavın gerçekleşmesinde emeği olan idarecilerimize, öğretmenlerimize; okulumuza teveccüh edip çocuklarını sınava getiren velilerimize çok teşekkür ederiz.

Sevgili Ortaokul Adaylarımız, Değerli Veliler,

Ortaokula kabul sınavımız 9 Mart 2024 Cumartesi günü saat 10.00'da yapılacaktır. Adaylarımızın en geç 09.30'da okulda olmaları gerekmektedir. Sınav için sınav giriş kartı gerekmemektedir. Öğrencilerimiz T.C. kimlik kartıyla sınava katılabilirler. Sınava gelirken yanlarında kalem, silgi ve kalemtıraş getirmeleri yeterlidir.

SINAV KAYDINIZIN YAPILIP YAPILMADIĞINI AŞAĞIDAKİ LİSTEDEN KONTROL EDEBİLİRSİNİZ.

Her birinize ilginiz için teşekkür eder başarılar dileriz.

18 Ocak 2024 Perşembe günü ortakul okulumuzda ortaokul küre turnuvası düzenledik. Turnuva birincisi seçilen öğrencimiz, akıl ve zeka oyunları ilçe ve il turnuvalarında okulumuzu temsil edecektir.

17 Ocak 2024 Cuma günü okulumuzda ortaokul kulamş turnuvası düzenledik. Turnuva birincisi seçilen öğrencimiz, akıl ve zeka oyunları ilçe ve il turnuvalarında okulumuzu temsil edecektir.

Okul müdür yardımcımız Mehmet Ali ÖZTÜRK başkanlığında toplanan akademik kurulumuz LGS öğrencilerimiz ile birebir görüştü.

Öğrencilerimize LGS sürecinde zaman yönetimi konulu seminer okul rehber öğretmenimiz Betül MIDIK tarafından verildi. Bu konu ile ilgili bröşür hazırlandı.

Eğitimci yazar Mesut KOCAMAN okulumuz 5., 6. Ve 7. Sınıf öğrencilerimiz ile buluştu.

Çift Kanatlı Eğitim ile Geleceğe GÜÇLÜ ve EMİN Adımlarla Yürüyerek; Akl-ı Selim, Kalb-i Selim, Zevk-i Selim Bireylerin İçinde Olmak İstiyorsanız İmam Hatip Okulları Sizleri Bekliyor.

MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞUYORUZ

MASTERCHEF 8/A YARIŞMASI YAPTIK

3. mektuplarımız geldi

Yoğunlaştırılmış dil eğitimi alan 5.sınıflarımızla movies ünitemizin kazanımlarından olan favori film karakterlerimizin fiziksel ve kişilik özelliklerini sunum yaparak pekiştirdik.

speaking aktivitesi

5.sınıflarımızla vücudumuzun bölümlerini sınıfta yaptığımız bebek maketlerimiz

Okulumuz 6. Sınıf öğrencileriyle 28 mart 2022 pazartesi günü "occupations"ünitemizin kazanımı olan meslekleri yaparak yaşayarak öğrendik.

Yoğunlaştırılmış dil eğitimi alan 5.sınıflarımızla Geniş zamanda cümle kurmayı kendi hazırladığımız küplere oynayarak pekiştirdik.

6. sınıflarımızda "Feeling ve emotions" konumuzu emoji maskeleri yaparak  öğrendik.

Kardeş "penpal friends" mektup arkadaşlarımızın olduğu Konya Karatay belediyesi İmam Hatip Ortaokulu ikinci mektuplarımızı 6 Ocak 2022 tarihinde gönderdiler.

27 Aralık 2021 tarihinde 5. Sınıf öğrencilerimizle aile ağacı hazırlayarak "speaking" konuşma, "presentation" sunum becerilerini geliştirmek ve ünitemizin kazanımlarını pekiştirmek için posterlerimiz ve fotoğraflarımızın sunumunu gerçekleştirdik.

Yoğunlaştırılmış dil programı uyguladığımız 5. Sınıf öğrencilerimizle "my town" ünitemizde yaptığımız maketlerle kendi kasabamızı 25 Kasım 2021 tarihinde oluşturmaya başladık.

27 Kasım 2021 tarihinde 8-A sınıfımız öğrencileriyle üçüncü ünitemiz olan "In the Kitchen" ın kelime ve kazanımlarını yaparak, yaşayarak, yarışarak en önemlisi çok eğlenerek öğrendik.

Yoğunlaştırılmış dil programı uyguladığımız 5. Sınıf öğrencilerimizle 21 Ekim 2021 tarihinde Konya Karatay Belediyesi İmam Hatip Ortaokulu İngilizce öğretmeni Kübra KÜÇÜK ile iletişime geçerek mektup arkadaşlığı projemizi başlattık.

We have breakfast whit our 6th grade students on 4th october 2021. We practiced our "yummy breakfast" unit 2.. we both learn and enjoy, also ve eat.

Yoğunlaştırılmış dil programı uyguladığımız 5. Sınıf öğrencilerimizle 27 Eylül 2021 tarihinde ülkeler ve milletler konumuzun pekişmesi için çok keyifli bir etkinlik düzenledik.