Mrt

54. LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASIÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARINA GÖRE 5 PROJEMİZDEN BİR TANESİ BÖLGE FİNALLERİNE KALDI.

Mrt

Okulumuzda,15.03.2023 tarihinde öğrencilerimizin bilgi ve becerilerinndeki gelişimi ölçmek, yarışıp eğlenerek öğrenmelerini sağlamak, öğrencilerimizin paylaşma ve kardeşliklerini pekiştirmek amacıyla 9.sınıflar arası "Cahit Arf Bilgi Yarışması" düzenledik.

Yarışmada öğrencilere edebiyat, matematik, sosyal bilimler, fen bilimleri, meslek dersleri ve İngilizceden altışar, toplamda 36 soru soruldu. Yarışma oldukça heyecanlı ve eğlenceli geçti. Yarışma sonunda 9A sınıfı birinci geldi.

Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizi özellikle de 9A sınıfını, hocalarımızı, organizasyonda emeği olan bütün öğretmenlerimizi özellikle de Hüseyin Aybey ve Cemal Parıldar'ı tebrik ediyoruz.

Mrt

9 Mart 2023'te yapılan "Oryantiring İl Finalleri"de madalyaya doyduk.

23 Ocak 2023: Okulumuz E-Safety Label Bronz Etiketli

Ölümünün 86. Yılında Mehmet Akif'i Anmak

Ara

20 Aralık 2022 "Kız Öğrenciler Arası Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması' nda öğrencimiz Rüveyda KAYA lise kategorisi hafızlıkta il 1.si, Rana Reyyan KAÇAR ortaokul kategorisinde il 3.sü oldu.

Ara

15 Aralık 2022: Okulumuz, ilçedeki ortaokullar arasında "Cahit Arf Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası" düzenledi.

5 - 9 Aralık 2022: I.Dönem Veli Toplantıları

Kas

İlçe Voleybol Turnuvası'nda okul takımımız birinci oldu.

Kas

28 - 29 Kasım 2022 tarihlerinde "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi" çerçevesinde İLK YARDIM SEMİNERİ gerçekleştirdik.

Kas

24 Kasım Perşembe Saat 11.00'de okulumuz Sezai Karakoç Konferans Salonu'nda İlçemiz Kaymakamı Hayrettin BASKIN, Belediye Başkanı Mustafa GÜLER, ilçemizin kamu kurum ve kuruluşlarının birinci derece temsilcileri ile ilçe merkezindeki özel/resmi örgün ve yaygın eğitim kurum/okullarımızın yönetici, öğretmen ve öğrenci gruplarının katılımı ile Öğretmenler Günü Kutlama Programı gerçekleştirildi.

Kızılay'ın Kuruluşunun 154. Yıl Dönümü Etkinlikleri

Trafik Eğitimi: 20 Ekim 2022, Saat 13.40